محمد قربانی؛ هافبک اسبق سپاهان که طی فصول اخیر به عنوان یک لژیونر کار را در لیگ روسیه و در ادامه امارات دنبال کرده، جدیدترین هدف باشگاه پرسپولیس محسوب می‌شود

محمد قربانی

به گزارش همشهری آنلاین هافبک ملی‌پوش ایرانی تیم الوحده امارات در لیست تیم ملی برای جام جهانی نیز حاضر شد و در بازی آخر مقابل مصر به صورت فیکس به میدان رفت و نمایشی قابل اعتنا از خود به جا گذاشت تا بیش از گذشته موردتوجه هواداران ایرانی قرار گیرد.

در خصوص این بازیکن البته طی فصول گذشته نیز برای انتقال به پرسپولیس بحث بود که مهمترین مانع آن البته قراردادش با الوحده امارات محسوب می‌شود. اولین بار باشگاه پرسپولیس تحت مدیریت رضا درویش به سراغ این بازیکن که در تیم اورنبورگ روسیه نقشی تاثیرگذار داشت رفت. با این حال این باشگاه روسی که نقشه درآمدزایی ویژه‌ای روی ستاره جوان خود داشت، با برچسب 2 میلیون دلار مانع از این تداوم این مذاکرات داشت.

در حالیکه بحث انتقال محمد قربانی به لیگ فرانسه نیز داغ شده بود، افزایش مبلغ درخواستی باشگاه روسی بار دیگر این انتقال را با سد بزرگی مواجه کرد تا در نهایت این الوحده امارات باشد که ریسک این انتقال را بپذیرد و او را به خدمت بگیرد و از دسترس باشگاه‌های ایرانی دور کند. قربانی در الوحده امارات توانست به عنوان یک بازیکن موفق کار را به شکلی پیش ببرد که نظر امیر قلعه‌نویی را برای حضوری پررنگ در اردوهای تیم ملی جلب کرده و در نهایت در لیست جام جهانی و تجربه این رقابت‌ها نیز قرار گیرد.

قربانی بعد از تجربه حضور در نساجی قائمشهر، سپاهان اصفهان و 4 سال بازی در فوتبال خارج از ایران، اکنون بار دیگر و در شرایطی که یک فصل دیگر با الوحده امارات قرارداد دارد، موردتوجه قرمزهای پایتخت قرار گرفته و طی تماسی از سوی این باشگاه برای نشستن پای میز مذاکره دعوت شده است.

با این حال باید دید قرارداد مشروط او برای ادامه همکاری با الوحده امارات، بار دیگر مانع از این انتقال خواهد شد یا خیر. این در حالیست که البته قربانی پیش از این از سوی استقلال نیز برای انتقال دعوت شده بود که مبلغ رضایتنامه‌اش این مذاکره را بی‌نتیجه گذاشته بود و باید دید قرمزها قادر خواهند بود پیراهن شماره 10 تیم خود را برای او پرو کنند یا همچنان این علاقه به دلیل مانع رضایتنامه و دیگر توافقات با تاخیر همراه خواهد شد.

در نهایت اما قربانی و مدیربرنامه‌اش طی ساعات آتی، احتمالا پای میز مذاکره با پرسپولیس خواهند نشست تا در صورت توافق ابتدایی، این مذاکره را دنبال کرده و شرایط نقل و انتقالاتی تابستانی را داغ‌ و جذاب‌تر کنند.

کد خبر 1050216

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • خسروی IR ۱۲:۴۵ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۶
    0 1
    باشگاه پرسپولیس قراردادش با اسکوچیچ سرکاری بوده فقط خواسته تا به طرفداران نشان دهند که دنبال مربی خوب بودیم .اما نشد دیگه..کسی دنبال مربی دومیلیون دلاری هست بلافاصله نمیاد مربی 400هزاردلاری داخلی قرارداد ببنده..اما درکل پایان داستان خوبه چون ازبازیکنان داخلی جوان دارند استفاده میکنند..استقلال هم همین روش کارمیکنه که نتیجه جوانسازی تیم ملی درآینده هست